Köpvillkor

Allmänt

Du måste ha fyllt 18 år för att handla i butiken. Genomförd beställning medför att du godkänner våra köpvillkor och att du samtycker till att dina uppgifter registreras i vårt kundregister.

Produktinformation

Tänk på att det kan vara svårt att exakt återge färger på foton på bildskärmen. Olika skärmar kan ge olika färger. Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel.

Beställning

När du genomfört din beställning skickas en orderbekräftelse till den angivna mailadressen. Kontrollera att du angivit rätt adress. Glöm inte att ange mobilnummer för avisering.

Priser

Priserna är angivna i svenska kronor inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna utan föregående avisering.

Betalningssätt

Du kan välja mellan att betala med bank- eller kreditkort Visa eller Master Card.

Ångerrätt

Du har rätt till 14 dagars öppet köp enligt Konsumentköplagen. Gäller ej specialbeställningar. Kontakta oss via mail innan du gör en eventuell retur. Varan skall returneras i oanvänt skick och väl emballerad. Vi tar inte emot uppackade posters, dessa får inte ha varit urplockade ur sitt papprör. Vid retur står du själv för fraktkostnaden. Om varan skadas eller kommer bort vid retur är du ansvarig. Vi löser inte ut varor som skickats mot postförskott.

Ej uthämtade varor

Har ni missat att hämta ut paketet så det hunnit skickas tillbaka till oss och ni vill att vi skickar igen så debiteras ni en ny frakt på 100:-.

Skador

Vid skador på paketet skall du omedelbart göra en skadeanmälan till transportören.